Sunday, October 5, 2014

ΑΓΟΡΕΣ - George R. (Προσέξτε τη ΔΕΗ)

{Disclaimer: Το παρόν έχει εκδοθεί από την economicfocus.blogspot.com  και έχει ως αποκλειστικό σκοπό την παροχή πληροφόρησης. Τα σχόλια που περιέχονται σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν συστάσεις για αγορά, διακράτηση ή πώληση. Οι πληροφορίες και οι απόψεις που περιέχονται στο παρόν προέρχονται από αξιόπιστες πηγές αλλά η economicfocus.blogspot.com δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι αυτές οι πληροφορίες είναι ακριβείς και πλήρεις και δεν θα πρέπει να θεωρούνται ως τέτοιες.
Τα χρηματοπιστωτικά μέσα που αναφέρονται στο παρόν υπόκεινται σε επενδυτικούς κινδύνους συμπεριλαμβανομένης της απώλειας του αρχικού κεφαλαίου του επενδυτή. }  

 

ΞΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ


Η κατάσταση στις ξένες αγορές είναι δυσμενής. Στο παρακάτω διάγραμμα βλέπουμε ότι ο DOW μεσοχρόνια παρουσιάζει έντονη αρνητική απόκλιση με τον RSI και είναι πολύ πιθανό σε μερικές εβδομάδες να τερματίσει την ανοδική του κίνηση.




Σε βραχυχρόνιο ορίζοντα επαληθεύει την κίνηση του εντός μιας σφήνας όπου στις περισσότερες περιπτώσεις η διάσπαση της είναι αντίθετη της πορείας που δείχνει.



Στον DAX αυτό που παρατηρούμε είναι η οριστική έξοδος του από το ανοδικό του κανάλι και η έναρξη περαιτέρω ταλαιπωρίας του.




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Ο FTSE/Large Cap από 8 Σεπτεμβρίου κινείται εντός καθοδικού καναλιού που πιθανώς θα τον οδηγήσει σε καταγραφή νέων χαμηλών χαμηλότερα της 08/08/2014.Ενδειξεις αντίδρασης θα υπάρξουν μόνο με ανοδική διάσπαση της άνω πλευράς του καθοδικού καναλιού.



Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε την μετοχή της ΔΕΗ η οποία μετά την τελευταία πίεση που δέχθηκε και την θετική απόκλιση που δείχνει με τον RSI σε ωριαίο γράφημα είναι πολύ πιθανόν να δώσει μια ανοδική αντίδραση .

No comments: